Meest gestelde vragen (FAQ)

 


 

Waar worden de GÜSTO tenten gemaakt? (naar boven)
GÜSTO tenten worden volledig in Duitsland, Stolzenau (Niedersachsen) bij Hannover vervaardigd – vanaf het uitknippen van het doek tot aan de eindmontage. Ook alle materialen komen uit Duitsland of de EU - dus kwaliteit staat voorop-


Heeft u een tent opgesteld staan in Hoogeveen? (naar boven)
Ja, deze kunt u op afspraak komen bekijken. Daarnaast hebben we diverse dealers in het land die een voorbeeldtent van  GÜSTO hebben staan, deze dealers staan in de kaart geel gemarkeerd.
Kijk in onze dealerlijst en vraag aan de dealer bij u in de buurt of deze een opstelling heeft. Heeft deze dealer geen voorbeeldtent, dan heeft hij minimaal voorbeelden van de tentkleuren en materialen


Hoe meet ik op de juiste manier mijn caravan? (naar boven)
Meet a.u.b de omloop-, gevel- en vloermaat.
Een handleiding hiervoor vindt u hier.

 
Wat betekent CaraVilla? (naar boven)
Caravilla is de Premium-tentklasse van GÜSTO. CaraVilla tenten tekenen zich met name door de bijzonder hoge kwaliteit, met een hoge pasnauwkeurigheid aan uw caravan, daarnaast zijn er vele keuze opties voor de klant.
Meer informatie hierover kunt u hier  nalezen.


Wat zijn de levertijden? (naar boven)
Dat hangt van de soort tent af, die u bestellen wilt.
Tenten uit de CaraVilla klasse worden speciaal naar uw ingaven en wensen gemaakt en zijn daarom meestel binnen 3-5 weken leverbaar.
Tenten uit de Komfort- en Basisklasse zijn normaal gesproken uit voorraad leverbaar.


Kan ik bij mijn bestelling specifieke wensen opgeven? (naar boven)
Natuurlijk. In de CaraVilla klasse kunt u bijvoorbeeld de kleur, type en indeling van de segmenten kostenloos veranderen. ten opzichte van het model in de catalogus/site staat afgebeeld. Ook kunt u tegen meerprijs de tentdiepte wijzigen en  de samenstelling van de voor en zijwanden aanpassen( b.v. 2 deuren in plaats van 1) etc.  Ook tegen meerprijs kan er bijvoorbeeld een extra regengoot aankoppeld worden of de slipstroken laten verbreden. Schroom niet ons naar uw wensen te vragen - wij vervullen ook graag uw ongebruikelijke en speciale verzoeken.
In de Komfort-klasse kunnen we ook uw speciale wensen zoals bijvoorbeeld dieptewijziging of aangepaste gevelsegmenten realiseren, Neem hiervoor contact met ons op, of met een van onze dealers.
Alleen in de Basis-klasse tenten kunnen we geen speciale wensen uitvoeren.


Wat wordt allemaal meegeleverd bij een nieuwe voortent? (naar boven)
De levering varieert per tentklasse. Bij tenten in de Basis-, Komfort- und CaraVilla- serie wordt het volgende meegeleverd: de tent en frame, een tochtstrip voor de caravan, wielkastafdekking gemaakt van polyester, spanmateriaal en gordijnen voor de voorwand. Bij CaraVilla tenten leveren we ook de gordijnen voor de zijwand mee.Kan ik bij jullie ook enkele stangen bestellen? (naar boven)
Ja, u kunt bij ons ook stangen van aluminium of staal bestellen. Complete frames kunnen we echter alleen voor GÜSTO tenten leveren.


Repareren jullie ook? (naar boven)
Ja, ook bij reparaties zet GÜSTO z'n jarenlange vakmanschap in en worden de kwalitatief hoogstaande materialen genomen die ook bij de voortentproductie gebruikt worden.