GÜSTO Zelte GmbH -  sinds 75 jaar een familiebedrijf ! 

De geschiedenis van GÜSTO.

De oprichter (Friedrich Gustav Günther) begon in Hannover deze onderneming.
Door verwoestingen tijdens de tweede wereldoorlog werd hij gedwongen om de firma naar Stolzenau te verhuizen.
Hier zit tot op heden het hoofdkantoor van GÜSTO.

De naam GÜSTO werd geboren: GÜnther STOlzenau.

De volgende generatie (Eleonore Schüller, gebroeders Günther en mijnheer Reinhold Schüller) leidden na de dood van de grondlegger het bedrijf naar de toekomst. De bedrijfsactivitetiten concentreren zich op de bereikte productontwikkeling en uitbreiding daarop. De eerste voortenten gaan in serie productie.

Na een studie bedrijfseconomie treedt de huidige eigenaar met z'n vrouw toe tot de onderneming. Na de het plotselinge overlijden zijn vader en voorganger nemen zij de onderneming over. Zij zijn voordurend bezig om het assoritment uit te breiden en de fabricagetechnieken te updaten naar de nieuwste standaarden.

Ook nu nog steeds blijft GÜSTO zich inzetten met gekwalificeerde medewerkers voor het vervaardigen van hoogwaardige producten, waarvan de productie geheel plaatsvindt nabij het hoofdkantoor in Stolzenau!

Om de volledige tevredenheid van de klant te garanderen, werkt men bij GÜSTO met veel toewijding en zien zij er allen er op toe dat zij de juiste weg en de verplichtingen van deze traditierijke onderneming blijven volgen.

Met vriendelijke groet,

Het GÜSTO team